gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Ένα άνετο διαμέρισμα 38 τ.μ.

Σπίτι και Προτάσεις

Ένα άνετο διαμέρισμα 38 τ.μ.

εικόνα άρθρου Θέλατε ένα μικρό χώρο χωρίς να θυσιάσετε τις ανέσεις, αλλά αντίθετα να έχετε την δυνατότητα τραπεζαρίας συνεστίασης 12 ατόμων και εγκαταστάσεις φιλοξενίας που να καλύπτουν τις ανάγκες δύο ατόμων. Επίσης να έχεται ένα χώρο γραφείου, home theater με projector προβολής,
Μετά απο διεθνή διαγωνισμό και πάνω απο τριακόσιες προτάσεις, το βραβείο κέρδισαν δύο Ρουμάνοι μαθητές αρχιτεκτονικής σχολής με τη δημιουργία τους "One Size Fits All".

Ολοκληρώθηκε το 2012 και ήταν όνειρο ζωής για τον αρχιτέκτονα Graham Hill. Μετά την ανακαίνηση του μικρού χώρου 38 τ.μ. που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο λειτουργικός και άνετος έγινε ο χώρος αυτός. Σήμερα οι δυνατότητες που έχει αυτό το μικρό διαμέρισμα, μπορούν να συγκριθούν με διαμέρισμα 100 τ.μ. οι τοίχοι, το μπάνιο, τα κρεβάτια που διπλώνονται και ξεδιπλώνονται δημιουργώντας 6 δωμάτια: καθιστικό, τραπεζαρία, γραφείο, χώρος υποδοχής, υποδωμάτιο, υπνοδωμάτιο και φιλοξενούμενων. Αν συμπεριλάβουμε την κουζίνα και το μπάνιο - ιδιωτικό δωμάτιο το διαμέρισμα διαθέτει 10 συνολικά δωμάτια.
Η οικονομία, η λειτουργικότητα και η προστασία της ιδιωτικής ζωής ήταν οι βασικοί παράγοντες στο σχεδιασμό αυτού του διαμερίσματος.

Σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψιν και την παραμικρή λεπτομέρεια το μόλις 38 τ.μ διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, καθιστώντας το εξαιρετικά λειτουργικό.