gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Μη μετακομίσετε... βελτιώστε το υπάρχον σπίτι σας

Μικροκατασκευές και μερεμέτια

εικόνα άρθρουΕίστε ιδιοκτήτης σπιτιού ή ενοικιαστής σε περιοχής που η αξία των ακινήτων είναι πολύ χαμηλή ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή το ακίνητο να αναβαθμιστεί; Δεν είστε μόνοι!
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών μένουν στα σπίτια και τα αναδιαμορφώνουν βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους.
Αν δεν μπορείτε να πάτε στο σπίτι των ονείρων σας μπορείτε να κάνετε μερικές βελτιώσεις σε αυτό που ήδη μένετε.



Κουζίνα

εικόνα άρθρουΟι σημερινές κουζίνες πλέον δεν είναι ένα μέρος όπου μόνο μαγειρεύουμε και τρώμε αλλά το πραγματικό με σαλόνι ένας χώρος που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση και ο ιδανικός χώρος για να βελτιώσει κανείς.
Ένα σχέδιο για τη βελτίωση της κουζίνας είναι η εγκατάσταση μιας πολυεπίπεδης κουζίνας η οποία όχι μόνο προσδίδει επιπλέον χώρο για δουλειά αλλά και αποτελεί χώρο αναψυχής για τους επισκέπτες σας. Κεντρική κουζίνα και νεροχύτες είναι μια άλλη επιλογή διατηρώντας μαγείρεμα και καθαριότητα σε κοντινή απόσταση.

Φροντίστε να έχουν μια όμορφη και ενιαία εικόνα οι συσκευές της κουζίνας η οποία να ταιριάζει στο στυλ σας. Η αναβάθμιση σε συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι είναι μια κοινή επιλογή ιδιαίτερα με τις νέες τεχνολογίες όπως τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη ή σε ψυγεία υπολογιστές, όλα με όμορφο φινίρισμα.


Μοντέρνες μπαταρίες

εικόνα άρθρουΣκεφτείτε πόσο χρόνο περνάτε στο νεροχύτη της κουζίνας, πλένοντας πιάτα, φρούτα και λαχανικά, πλύσιμο χεριών κ.α. Γιατί να μην υπάρχει μια μοντέρνα και λειτουργική βρύση σε αυτό τον κομβικό χώρο διαμονή σας Επιλέξτε βρύσες μοντέρνες και λειτουργικές οι οποίες δεν πιάνουν χώρο και έτσι καθαρίζετε ευκολότερα τηγάνια και κατσαρόλες. Τα μοντέλα πολλαπλών λειτουργιών είναι ιδανικά στο πλύσιμο των φρούτων.

Μόλις βρείτε το μοντέλο με τις χρήσιμες λειτουργίες μη ξεχάσετε και το στυλ. Τα τελειώματα από ανοξείδωτο χάλυβα δίνουν στην κουζίνα επαγγελματική όψη. Υπάρχουν βρύσες που διατηρούν την λάμψη και την ομορφιά από ανοξείδωτο φινίρισμα. Αυτό το ανοξείδωτο φινίρισμα αντιστέκεται σε δακτυλικά αποτυπώματα και λεκέδες από νερό.


Αποθηκευτικός χώρος

εικόνα άρθρουΣυσσωρεύοντας για έτη τα παλιά σας πράγματα οδηγείστε στην έλλειψη χώρου αποθήκευσης, ανεξαρτήτως του μεγέθους του σπιτικού σας.

Χρησιμοποιείστε συστήματα αποθήκευσης και οργανώστε τα πράγματά σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιείστε επίσης τα συρτάρια σας και τα δοχεία αποθήκευσης τοποθετώντας εκεί τα πράγματά σας. Αν δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε όλο αυτό προσλαμβάνετε μια εταιρία που ειδικεύεται στην οργάνωση ώστε να έχετε μια καλά προσαρμοσμένη λύση στα μέτρα σας.


Μπάνιο ιδιωτικό καταφύγιο

εικόνα άρθρουΤο μπάνιο σας μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε ένα ιδιωτικό σπα. Ξεκινήστε μ ε το να μετατρέψετε τη ντουζιέρα σε ένα σπα με λειτουργικό και πολυτελή σχεδιασμό. Υπάρχει η επιλογή ντους ψιλής βροχής ή ακόμα ντους με σχεδιασμό για ισχυρό ψεκασμό σώματος. Επιλέξτε ένα πολλαπλών λειτουργιών που σας επιτρέπει από ένα χαλαρωτικό ευρύ ψεκασμό και τονωτικό σπρέι. Υπάρχει ποικιλία σχεδίων.

Όπως η μπαταρία στην κουζίνα είναι ένα κομβικό σημείο σε μικρό χώρο έτσι και στο μπάνιο ανανεώστε τη μπαταρία σας με εάν νέο σχέδιο και στυλ. Επιπλέον εξοικονομείτε νερό. Οι μπαταρίες καταναλώνουν περίπου το 15% στη χρήση νερού οικιακής χρήσης. Έτσι μόλις βρείτε την μπαταρία με την τέλεια εμφάνιση θα έχετε επιλέξει αυτή που έχει πιστοποιηθεί ότι πληροί τα κριτήρια για εξοικονόμηση νερού.

Με αυτές τις μικρές βελτιώσεις μπορείτε να ξεκινήσετε και θα δείτε να αποκτά ποιότητα η διαμονή και η ζωή στο σπίτι σας.


Γυψοσανίδα η…θαυματουργή

εικόνα άρθρου Με τη χρήση της γυψοσανίδας, μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι φανταστείτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, οικονομικά, πρακτικά και εύκολα.

Διαχωρίζετε χώρους, δημιουργείτε υπέροχες πρωτότυπες κατασκευές, χαμηλώνετε ταβάνια και φτιάχνετε το χώρο των ονείρων σας.

Με την πάροδο του χρόνου, ο τομέας της γυψοσανίδας εξελίχτηκε και προσφέρει, εκτός από τις κλασικές γυψοσανίδες, και σχέδια τρισδιάστατων γυψοσανίδων. Αυτές αν τις συνδυάσετε με κρυφό φωτισμό, θα αναδείξουν το χώρο σας και θα πετύχετε ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

Στην αγορά υπάρχουν εταιρίες που ασχολούνται με τον τομέα της γυψοσανίδας, προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις για όλα τα γούστα και βαλάντια. Κάντε μια έρευνα αγοράς και θα σας συνιστούσα να ζητούσατε από την εταιρεία, με την οποία θα επιλέξετε να συνεργαστείτε να δείτε τo portfolio πελατών τους και κάποιους χώρους που δημιούργησαν.