gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Διαχείριση ακινήτων

Υπηρεσίες GET HOUSE

Διαχείριση διαμερισμάτων - κατοικιών – γραφείων


εικόνα άρθρου Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι ενδιαφέρονται και νοιάζονται για την ακίνητη περιουσία τους. Ενδιαφέρονται για την προστασία της, την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της, την φροντίδα και συντήρηση της και την νόμιμη υπόσταση της.
Αυτό όμως πολλές φορές δεν μπορούν να το κάνουν αποτελεσματικά για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να είναι η μεγάλη απόσταση μόνιμης διαμονής από το συγκεκριμένο ακίνητο, η έλλειψη χρόνου, προσωπικοί λόγοι υγείας, ή και άλλων προβλημάτων και κυρίως λόγοι άγνοιας αντιμετώπισης συνολικά όλων των διαδικασιών που απαιτούνται και έχουν σχέση κατά περίπτωση με διάφορους φορείς, δημόσιες υπηρεσίες, τεχνικά συνεργεία κ.λ.π. Τέλος η έλλειψη έμπειρων, κατάλληλων και ικανών νομικών, οικονομικών φοροτεχνικών και τεχνικών συμβούλων που θα μπορούσαν να απευθυνθούν και να διεκπεραιώσουν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Σας δυσκολεύει ο έλεγχος και η διαχείρισή του ακινήτου σας. Τα ενοίκια δεν φτάνουν έγκαιρα στα χέρια σας. Πολλές φορές φθάνουν "πετσοκομμένα" γιατί σας χρεώνουν με δαπάνες που δεν μπορείτε να ελέγξετε;
Οι γείτονες παραβιάζουν το χώρο σας, δεν γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση του ακινήτου και ανησυχείτε για όσα αφήσατε μέσα σε αυτό (έπιπλα, δέντρα, κλπ.).
Αδυνατείτε να παρακολουθείτε την τήρηση των συμβατικών όρων και υποχρεώσεων των μισθωτών - ενοίκων απέναντί σας και αν διατηρούν το μίσθιο σε καλή κατάσταση ως οφείλουν;
Σας προβληματίζει η συντήρηση και η επισκευή του ακινήτου σας, προκειμένου να συνάψετε μια νέα μισθωτική σύμβαση;
Σας δυσκολεύουν οι διαδικασίες ανακαίνισης και συντήρησης της ακίνητης περιουσίας σας;


Στο Get House

Φροντίζουμε και διαφυλάσσουμε την ακίνητη περιουσία σας, διασφαλίζουμε τα συμφέροντα σας και διεκπεραιώνουμε τις συναλλαγές σας με την πολιτεία.
εικόνα άρθρου εικόνα άρθρου
Συγκεκριμένα
Αναλαμβάνουμε την οικονομική και τεχνική διαχείριση των ακινήτων σας.
Αναλαμβάνουμε την νομική διευθέτηση τους.
Αναλαμβάνουμε την ασφάλιση - εξασφάλιση της ακίνητης περιουσίας σας δια παντός κινδύνου.
Αναλαμβάνουμε μετά από έγγραφη εντολή σας, να διεκπεραιώσουμε και να παρακολουθούμε την ακίνητη περιουσία σας φροντίζοντας την, με εχεμύθεια, διαφάνεια και αξιοπιστία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας αποδεσμεύσουμε από περιττές ενέργειες και από κάθε διαδικασία απαλλάσσοντας σας από ένα μεγάλο βάρος και τυχόν απρόβλεπτες περιπέτειες. Η φιλοσοφία μας είναι να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και αξιόπιστα την περιουσία σας προασπίζοντας το συμφέρον σας και εξασφαλίζοντας την ηρεμία σας.
Αναλαμβάνουμε εμείς να βρούμε τους κατάλληλους ενοικιαστές, να εισπράττουμε και να καταθέτουμε τα ενοίκια στον λογαριασμό σας, να τα συντηρούμε, να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τα ακίνητα την οποία θα καταθέτουμε έγγραφα σε αναφορά ανά έτος στον ιδιοκτήτη, ο οποίος με την σειρά του θα μπορεί πλέον να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις σε ότι θα αφορά το μέλλον της ακίνητης περιουσίας του.


Οι Υπηρεσίες μας

εικόνα άρθρου
Εύρεση αξιόλογου και κατάλληλο ενοικιαστή.
Κατάθεση του συμφωνητικού μίσθωσης στην εφορία έγκαιρα.
Επισκέψεις στα ακίνητα και επικοινωνία με τον διαχειριστή του κτιρίου.
Το προσωπικό του GET HOUSE θα αναλάβει να παρακολουθεί τους λογαριασμούς ρεύματος, νερού κ.α και θα ελέγχει για την τακτική πληρωμή όλων των λογαριασμών του ακινήτου σας. Όταν το ακίνητό σας έχει ενοικιαστές μπορούμε εάν το επιθυμούν να πληρώνουμε εμείς τους λογαριασμούς αυτούς για την διευκόλυνσή τους.
Προγραμματισμός συντήρησης του ακινήτου, επισκευές έκτακτων ζημιών. Το τεχνικό προσωπικό που συνεργάζεται με το GET HOUSE σας εγγυάται ότι το ακίνητό σας (κατοικία ή γραφείο) θα είναι έτοιμο να ενοικιαστεί και οι ενοικιαστές σας θα απολαύσουν μια διαμονή χωρίς προβλήματα. Οι τεχνικά συνεργεία που συνεργάζονται μαζί μας είναι σε διάθεση όλο το 24ωρο για μικρές επισκευές του ακινήτου και του εξοπλισμού του.
Το ακίνητό σας χρειάζεται καθαρισμό πριν να το δώσετε προς ενοικίαση για να κάνει καλή εντύπωση στους ενοικιαστές. Αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε λύσεις για τον αρχικό καθαρισμό ή τη συντήρηση του χώρου σας σε περιοδική βάση.
Προβάλουμε και διαφημίζουμε το ακίνητό σας στην κτηματαγορά μέσω των δικών μας εσωτερικών συνεργατών, δικτύου εξωτερικών συνεργατών, επιχειρηματικών επαφών, μέσων μαζικής ενημέρωσης, γραπτό και έντυπο τύπο, το μηνιαίο περιοδικό μας, ηλεκτρονικό τύπο, e-mail, SMS και βέβαια μέσω του internet και της ιστοσελίδας μας. Γνωστοί για το ολοκληρωμένο διαφημιστικό μας πρόγραμμα, επενδύουμε ετησίως χιλιάδες ευρώ ώστε τα ακίνητα των πελατών μας να έχουν τη μέγιστη προβολή. Η προβολή και διαφήμιση που προσφέρουμε είναι αδύνατον να γίνει απο ιδιώτη μη επαγγελματία. Ο στόχος μας είναι να βρούμε το συντομότερο δυνατόν τους πιο κατάλληλους ενοικιαστές για το ακίνητό σας.
Σας εκπροσωπεύουμε στην παράδοση του ακινήτου στον ενοικιαστή η οποία γίνεται με προσαρμοσμένο κατάλογο της κατάστασης του ακινήτου και πλήρη περιγραφή του εξοπλισμού. Αυτός ο κατάλογος εγγυάται το ακίνητο και το εξοπλισμό σας.
Μετά την λήξη του συμβολαίου ενοικίασης κάνουμε έλεγχο του ακινήτου σας για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχουν ζημιές και μετά επιστρέφουμε στον ενοικιαστή την εγγύηση και παίρνουμε τα κλειδιά.
Έγγραφη αναφορά κάθε έτος στον ιδιοκτήτη. Συμβουλές για αλλαγές στο ακίνητο ή στην ακίνητη περιουσία του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας, έχει την δυνατότητα να παρέχει μερική ή και ολοκληρωμένη κάλυψη με στόχο να προσφέρει τις επιθυμητές υπηρεσίες στον ιδιοκτήτη κάθε ακινήτου, στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του.