gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Μικροκατασκευές και μερεμέτια

Επισκευές στην κουζίνα

Ενας τέλειος χώρος εργασίας στην κουζίνα χαρακτηρίζεται από τρία κυρίως πράγματα. Πρώτο: όλες οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιείτε για την προετοιμασία και το μαγείρεμα των φαγητών πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμες. Δεύτερο: η διάταξη της ηλεκτρικής κουζίνας του πάγκου εργασίας και του νεροχύτη να είναι σε σειρά που ανταποκρίνεται στην κανονική ροή των εργασιών. Τρίτο: ολόκληρος ο χώρος εργασίας να καθαρίζεται όσο γίνεται πιο εύκολα και να αντέχει στις ταλαιπωρίες.

Επισκευή μεντεσέδων

Η εξήγηση για τη χαλάρωση της πόρτας είναι απλή συνήθως: Tο ξύλο ή το νοβοπάν έχει φθαρεί γύρω από τις τρύπες βιδώματος, με αποτέλεσμα οι βίδες που συγκρατούν τον μεντεσέ στη θέση του να έχουν λίγο-πολύ αποσταθεροποιηθεί.

Καθαρισμός καμινάδας τζακιού.

Ο καθαρισμός της καμινάδας των τζακιών είναι μια εργασία που γινόταν από πολύ παλιά μιας και τα τζάκια είναι πηγή θέρμανσης εδώ και πολλούς αιώνες. Όταν μιλάμε για καθαρισμό καμινάδας εννοούμε τη απομάκρυνση των κατάλοιπων της καύσης που έχουν επικαθήσει στα τοιχώματά της, επαναφέροντάς την στην αρχική της κατάσταση.

Μη μετακομίσετε... βελτιώστε το υπάρχον σπίτι σας

Είστε ιδιοκτήτης σπιτιού ή ενοικιαστής σε περιοχής που η αξία των ακινήτων είναι πολύ χαμηλή ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή το ακίνητο να αναβαθμιστεί; Δεν είστε μόνοι! Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών μένουν στα σπίτια και τα αναδιαμορφώνουν βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους. Αν δεν μπορείτε να πάτε στο σπίτι των ονείρων σας μπορείτε να κάνετε μερικές βελτιώσεις σε αυτό που ήδη μένετε.

Πως να γυαλίσετε τα μάρμαρα.

Πως να γυαλίσετε ένα μάρμαρο … Όμορφο, αλλά ευαίσθητο, το μάρμαρο είναι το πιο δημοφιλές είδος φυσικού πετρώματος για την διακόσμηση του σπιτιού. Όταν εκτεθεί σε καθημερινή φυσιολογική φθορά, το μάρμαρο μπορεί εύκολα να αποκτήσει γρατσουνιές που μειώνουν την φυσική του λάμψη και την απαλή αίσθηση. Για να αποκατασταθεί η μεταξένια εμφάνιση του πρόσφατα στεγανοποιημένου μαρμάρου, οι ιδιοκτήτες μπορεί να χρειάζεται να το γυαλίζουν περιστασιακά.

Τοποθέτηση απορροφητήρα ......

Οι απορροφητήρες μπορεί να χρησιμοποιηθούν με δύο τρόπους : - Με ανακύκλωση του αέρα στο χώρο - Με εκκένωση του αέρα εκτός του χώρου. Σε ποιο ύψος πρέπει να τοποθετείται ο απορροφητήρας ; - Σε απόσταση 65cm περίπου εάν οι εστίες είναι ηλεκτρικές. - Σε απόσταση 75cm περίπου εάν οι εστίες είναι αερίου.