gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Συμβουλές για το Μπάνιο

Σπίτι και Προτάσεις

Συμβουλή για Άρωμα στο Μπάνιο

εικόνα άρθρου

Για να φρεσκάρετε το μπάνιο σας και να μυρίζει όμορφα χρησιμοποιήστε ποτ πουρί από ξερά λουλούδια και νερό με περγαμόντο.

Συμβουλή Απομάκρυνσης Αλάτων από το Μπάνιο

εικόνα άρθρουΥπάρχουν σημεία του μπάνιου σας, τα οποία βαρεθήκατε να καθαρίζετε, επειδή συνεχώς πιάνουν άλατα και «φυλακίζονται» υπολείμματα σαπουνιού (π.χ. συρόμενες πόρτες στην ντουζιέρα σας). Δοκιμάστε το εξής: Νοτίστε σε Baby Oil ένα πανί. Στη συνέχεια με το πανί αυτό περάστε πάνω από τις επιφάνειες αυτές. Με τον τρόπο αυτό θα γλυτώσετε από τους προαναφερόμενους λεκέδες για αρκετούς μήνες. Νερό και υπολείμματα σαπουνιού θα στραγγίζουν στο μπάνιο σας αφήνοντας τις επιφάνειες πεντακάθαρες.



Πώς να κάνεις spa στο σπίτι σου!


Χαλαρωτικές συνταγές που σε ομορφαίνουν χωρίς να σε επιβαρύνουν οικονομικά!

Ρόδα είναι και... μυρίζουν!

εικόνα άρθρουΣτα spa της Ανατολής πιστεύουν ότι αν ρίξεις στο μπάνιο σου πέταλα λουλουδιών θα καθαρίσει η ψυχή σου. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι συμβαίνει, το σίγουρο είναι ότι ακολουθώντας τα παρακάτω πολύ απλά βήματα θα νιώσετε αναζωογονημένοι!

Θα χρειαστείς:
- πέταλα κατά προτίμηση από τριαντάφυλλο
- αφρόλουτρο (προαιρετικά)

Γέμισε την μπανιέρα σου με χλιαρό νερό, ρίξε μερικά πέταλα και αν θες μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αφρόλουτρο. Αν ανάψεις και μερικά κεριά η χαλάρωση είναι εγγυημένη! Είδες που δεν χρειάζονται πολλά για να αναζωογονηθείς και να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου;