gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Έχουμε και την καλύτερη πισίνα του κόσμου !

Χρήσιμα Στοιχεία

Πρόκειται για την πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου Saint John, που βρίσκεται στην παραλία του Άγιου Ιωάννη, στη Μύκονο

εικόνα άρθρου

Ο on line ταξιδιωτικός οργανισμός Luxury Link, που ειδικεύεται στην οργάνωση πολυτελών διακοπών, επέλεξε την πισίνα του πεντάστερου ξενοδοχείου Saint John στην Μύκονο, ως μία από τις πισίνες με την καλύτερη θέα στον κόσμο.

εικόνα άρθρου

Η πισίνα του ξενοδοχείου Saint John στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου

Ο οργανισμός ήταν πολύ «φειδωλός» στις επιλογές του, αφού διάλεξε μόνο τέσσερις πισίνες σε όλο τον πλανήτη, που αξιολογεί ότι προσφέρουν στον επισκέπτη εκπληκτική θέα και γι' αυτό η διάκριση της πισίνας του ξενοδοχείου της Μυκόνου, έχει ιδιαίτερη

εικόνα άρθρου

Η πισίνα του ξενοδοχείου Laqua στο Σορέντο της Ιταλίας

Το πολυτελές Saint John είναι χτισμένο επάνω στην παραλία του Αγίου Ιωάννη και εδώ είναι το σημείο όπου γυρίστηκε η περίφημη ταινία Shirley Valentine. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα στην τεράστια πισίνα του Saint John οι επισκέπτες βουτάνε ατενίζοντας την θάλασσα της Μεσογείου και την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

εικόνα άρθρου

Η πισίνα του ξενοδοχείου Ladera στο νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής

Τα υπόλοιπα τρία θέρετρα στον κόσμο που διαθέτουν πισίνες με φανταστική θέα είναι το ξενοδοχείο Ladera στο εξωτικό νησί Αγία Λουκία της Καραϊβικής, το boutique hotel Laqua στο Σορέντο της Ιταλίας και το πολυτελές ξενοδοχείο Paresa στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης.

πηγή: Πρώτο θέμα
Εύα Παυλάτου 06/2014

εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου